Badtameez Dil - 67. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 67. epizoda!

By  | 

Abeer pocijepa Meherinu haljinu greškom. Ona veli da je Taiji ispred, šta sada da radi? Abeer kaže da se opusti, sakrije iscijepani dio maramom. Meher otvori vrata i zatkne Taiji. Izvini se što je čekala. Taiji kaže da dođe brzo i ode. Abeer i Meher siđu dolje i dok uzimaju blagoslove od sveštenika, Taiji ugleda iscijepani dio sarija. Kasnije, Taiji joj kaže da je pričala sa sveštenikom o vjenčanju i predložio je da drži distancu od Abeera nekoliko dana narednih. Zna da žele na medeni mjesec i sve to..Meher se izvini, ali ona ne vjeruje u to. Taiji veli da zna da je ona moderna, ali strah je za Abeera, neka uradi tako, zamoli je. Meher se složi. Kasnije, Meher priča sa majkom. Ona je savjetuje. Madvi dođe i Meher prekine. Madvi veli da je ponosna na nju, zna da je teško to 7 dana, ali neka Taijinu prirodu. Jako je srećna što joj je ona snaha, molila se da dobije tako divnu snahu. Meher ode u sobu gdje Abeer govori o medenom mjesecu 7 narednih dana. Meher govori da ne može i kaže mu razlog.

Abeer pita kako se složila sa tim, zar nije pomislila da popriča sa njim prije? Meher veli da nije imala izbora, Taiji je zabrinuta. Abeer ode do Taiji i kaže da je rezervisao karte, nije znao za molitvu, tako da to mogu da odlože. Taiji govori da se oženio, nije je pitao, ni sada ništa. Ako ne žele, ne moraju. Meher podrži Taiji i Abeer ode ljut. Meher zove Abeer koji se ne javlja. Govori Nisaru da sigurno pokušava biti savršena snaha. Meher plače, usamljena je. Nisar skrene Abeeru pažnju da se stavi u Meherinu situaciju, nova je tu, šta će Taiji reći ako ode na medeni mjesec. On razmisli i veli da je u pravu, ode kod Meher. Nađe je da spava. Zazvoni mu telefon i ona se probudi. Izvine se jedno drugom. On joj pokloni kratku crvenu haljinu, želio je da to nosi na medeni mjesec, neka obuče sada. Ona govori jedino ako neće zbijati neke šale. On se složi i ona dođe obučena u crvenu haljinu.
Najava: Abeer hoda ka Meher. Ona govori da je obećao da neće. Abeer ide iza nje i puva joj u kosu.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno