Bela 35. i 36. epizoda!

Bela-Nova nevesta-Yeni Gelin

Bela 35. i 36. epizoda!

By  | 

Bela 35. i 36. epizoda!
35. epizoda
Bela ne trpi ni jednu ženu blizu Hazara, a naročito Esmeraldu.Ona je mislila da ako kontroliše kompaniju,rešiće problem u vidu Esmeralde.Ipak, ona nije računala na Kamilu koja čini sve da približi Esmeraldu i Hazara.Hazar je pod velikim pritiskom žene, ali mora doneti važnu odluku zbog kompanije.Bela sve teže podnosi Esmeraldu, pa smišlja plan da je izbaci iz konaka.Bela čini sve da spasi brak, a i ne sluti kako će to uticati na kompaniju.Njen plan poremeti i život Kalender age, koji je primoran sada da sklopi legalni brak sa Mohteber.

36. epizoda

Bela je svesna da je upropastila i poslednju nadu za spašavanje kompanije, te odluči žrtvovati sebe kako bi istu spasila.Ona donese odluku da ode na poslovni put sa ocem i mužem.Baš kada Hazal,Bela i Kamila krenu za aerodrom, Boran aga dolazi kako bih naplatio dugove od Bozokovih, a to uništi njihov plan za poslovni put.Boran aga je odlučan da odvede Širin.Njegovi postupci smetaju svima u konaku, a naročito Beli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site