Bela 35. i 36. epizoda!

Bela-Nova nevesta-Yeni Gelin

Bela 35. i 36. epizoda!

By  | 

Bela 35. i 36. epizoda!
35. epizoda
Bela ne trpi ni jednu ženu blizu Hazara, a naročito Esmeraldu.Ona je mislila da ako kontroliše kompaniju,rešiće problem u vidu Esmeralde.Ipak, ona nije računala na Kamilu koja čini sve da približi Esmeraldu i Hazara.Hazar je pod velikim pritiskom žene, ali mora doneti važnu odluku zbog kompanije.Bela sve teže podnosi Esmeraldu, pa smišlja plan da je izbaci iz konaka.Bela čini sve da spasi brak, a i ne sluti kako će to uticati na kompaniju.Njen plan poremeti i život Kalender age, koji je primoran sada da sklopi legalni brak sa Mohteber.

36. epizoda

Bela je svesna da je upropastila i poslednju nadu za spašavanje kompanije, te odluči žrtvovati sebe kako bi istu spasila.Ona donese odluku da ode na poslovni put sa ocem i mužem.Baš kada Hazal,Bela i Kamila krenu za aerodrom, Boran aga dolazi kako bih naplatio dugove od Bozokovih, a to uništi njihov plan za poslovni put.Boran aga je odlučan da odvede Širin.Njegovi postupci smetaju svima u konaku, a naročito Beli.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!