Bela robinja 4. epizoda! Lorenza umire!

Bela robinja - LA ESCLAVA BLANCA

Bela robinja 4. epizoda! Lorenza umire!

By  | 

Bela robinja 4. epizoda! Lorenza umire!
U napadu na Palenque svi su povredjeni, uključujući Tomása i Lorenzu. Victoria pokušava spasiti Lorenzu,ali je sprečava Morales i odvodi je protiv njene volje. Ona se spašava i beži na drvetu.On je upozorava da ode negde gde je niko neće naći. Morales obaveštava Nicolása o događajima u Palenqueu. Kaže da je Victoriju ubio prerezavši joj grkljan i da joj je telo pokopao na mestu gde ga niko neće naći.

General je shrvan smrću svog sina Joaquina. Kako bi se osvetio, ustreli Prudencija pred svim ostalim robovima koje zatim zatvara. Victoria je sama u šumi. Izgovara svoje tajno ime Orujimi kako bi se osećala zaštićenom. Morales je izabrao robove koje će odvesti Nicolásu. Među njima su Tomás, Miguel i Sara. Morales odvodi Saru. Victoria stiže u grad i sklanja se u crkvu. Otac Octavio je ispituje.Ona mu jedino govori svoje ime-Viktorija. Otac odluči da je pošalje u samostan u Špansku. Daje joj pismo i kaže da tamo kaže reći opaticama da je šalje otac Bocanegra iz Kolumbije. Otac Octavio traži od Velandija da se brine o njoj dok ne stigne u Španiju. Tomás peva i veoma je tužan zbog Lorenzine smrti, porobljavanja svojih kćerki i Victorijinog nestanka.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site