Bela robinja – 44. epizoda

Bela robinja - LA ESCLAVA BLANCA

Bela robinja – 44. epizoda

By  | 

Bela robinja – 44. epizoda

Krišom od Nicolása, Felipe kaže kako moraju organizovati zabavu te da na njoj mora svirati Pimentelov bend. Nicolás ga pita šta ga je navelo na to da promeni mišljenje o njemu. Felipe mu odgovara da čovek nikad uistinu ne upozna ljude, čak ni prijatelje. A to se upravo dogodilo njemu s Nicolásom.
Milagros kaže Victoriji kako misli da se zaljubila u Juliána. Victoria joj odgovara da veruje u njen razum i dobar ukus, ali da mu ipak ništa ne govori o planu za beg. Kad vreme dođe, moraće da nestane iz njegovog života.
Granados govori Nicolásu kaže kako je siguran da je Miguel rob koji je došao na njegovu hacijendu. Međutim, nema dokaze za svoje tvrdnje – smatra da je upravo on podstakao ostale da se pobune protiv njega, napadnu ga i sve mu otmu.
Morales poverava Abadu da je Nicolás Parreno bio taj koji je zapovedio da se spali el Edén i pobije porodica Quintero, kao i da je prava naslednica Victoria Quintero, dete koje su imali, a koje on nije mogao ubiti.
Granados je uvređen kad mu Nicolás ponudi posao na hacijendi.
Milagros saopštava Victoriji ono što joj je Julián preneo – da pošiljka uskoro kreće prema moru. Victorija je zabrinuta jer se plan promenio. Pošiljka je trebala krenuti kraljevskim putem. Moraju odmah upozoriti Eugeniju.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site