Betty i njene dijagnoze 8. epizoda!

Betty i njene dijagnoze - Bettys Diagnose

Betty i njene dijagnoze 8. epizoda!

By  | 

Betty i njene dijagnoze 8. epizoda!

Za Betty, a i za njene koleginice,ce Marvin Leistner je stari poznanik. Pati od bolesti staklenih kostiju, pa je zbog čestih preloma gotovo deo kliničkog inventara. Ipak, ovaj put rendgenske snimke pokazuju da preloma nema, ali Marvina će ipak jednu noć zadržati u bolnici. Roditelji su više nego zabrinuti i najradije bi ostali uz njega. Kad ih Betty napokon uspe poslati kući, a Marvina posle zatekne na građevinskoj skeli izvan bolesničke sobe, saznaje njegovu pravu dramu.

Marvin se oseća poput ptice u kavezu , a život prolazi mimo njega. Zato napokon želi nešto doživeti. Betty tu njegovu želju toliko uzme k srcu da čak prekorači granicu. Kao da to nije dovoljno, Betty uviđa da je model za ruke čija je koža oštećena kiselinom žrtva njene majke Wande, koja ima salon za nokte. Hoće li Betty uspeti da nagovori pacijentkinju da odustane od prijave?

 

Sve epizode serije Betty i njene diojagnoze

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site