Melina je ljubomorna na Ahila i Aleksandru

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Brusko-Mprousko

Brusko – 316. do 318. epizode – Melina je ljubomorna zbog odnosa Ahila i Aleksandre!

By  | 

Melina je ljubomorna na Ahila i Aleksandru

316: Tenzije rastu između Meline i Ahila kada Anastazija okrivi Melinu da je pomogla Sifisu da odvoji Stefani od Angeliki. Veza između Dafne i Marka je došla do kraja. Minas je očajan Royalinom odlukom da prekine trudnoću. I Mlina je ljuta zbog te nepravedne odluke. Dijamantis želi što brže da ugovori vjenčanje Ane i Patrokla. Projekat Antigone i Nektarije je uništen iznenadnim Demetrinim dolaskom. Angeeliki je kao mrtva od kada je Sifisa nestao sa njenom kćerkom dok Dijamantis savjetuje Olgu kako da “udari” Matea bez svjesti.
317: Melina se prisjeća starog Sifisovog prijatelja u Atini, misleći da on možda zna gdje je. Informiše Anastaziju i svi tragaju za starim prijateljem. Minas pokušava da promijeni mišljenje u vezi djeteta. Melina napada Baziliku što je odlučila da abortira. Melina odbija da Demetra bude surogat majka jer će se situacija zakoplikovati jer je Nektarijev cilj da se razvede od nje. U kritu, neko upuca Christos, Patroklo odlazi na Kipar da vidi Demetru.
318: Ponašanje Ahila prema Aleksandri budi sumnju kod ljubomorne Meline. Patroklo i Demetra još jednom pokušava suzbiti osjećanja. Nektarije je primoran da ode sa Demetrom na put dva dana. Kris, ranjen, je odveden u bolnicu. Olga i Mateo hitno dolaze na ostrvo, Olga je zabrinuta za brata i krivi Dijamantis. Sifisov prijatelj iz Atine ne zna gdje se on nalazio. Patroklo je ljut sa Ahilom i Mateo kada saznaju da je komplanije zaposlila Antigonu. U međuvremenu, Aleksandra sprema iznenađenje Ahilu.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno