Melina napušta Ahila i odlazi sa Kipra, Dijamantis saznaje da je Patroklo počinio ubistvo

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Brusko-Mprousko

Brusko – od 638. do 641. epizode – Melina napušta Ahila i odlazi sa Kipra, Dijamantis saznaje da je Patroklo počinio ubistvo!

By  | 

Melina napušta Ahila i odlazi sa Kipra, Dijamantis saznaje da je Patroklo počinio ubistvo

638: Melina se priprema da sa djecom ide u Hanju jer se situacija sa Ahilom kritična. Alcibiades se obračunava sa onima koji mu duguju novac. Nakon što otkrije njegovo pravo lice, Alceste nestaje sa Sifisom. Demetra, ljuta na Matea, pusti Melini snimak razgovora Matea i Ahila.
639: Alceste, koja se plaši da će Albiades povrijediti Sifisa, pita ga da se rastave lažući ga da ne osječa ništa prema njemu. Melina je hladna prema Ahilu. Mateo je ljubomoran kada Anastazija odluči da živi sa Andreasom. Haridimos dolazi kod Konstatine želeći da da objašnjenje, ali ona ga izbaci. Dijamantis je šokiran saznavši da je Patroklo počinio ubistvo. Ahil gubi tlo pod nogama kada ga Royal tajno upozori o Melininoj odluci.
640: Melina pita Sifisa da joj pomogne da nađe kuću u Hanji nakon što je otišla sa Kipra. Vasiliki informiše Ahila šta je Demetra rekla Melini i upozori ga da razmisli. Sifis je ljut kada ugleda Alceste sa Alcibiadesom, bliske. Konstatina je melanholična nakon saznanja da je Haridimos prevario.

Gethsemane i Alice su odlučni da otkriju ko su oni i zašto su ucijenjeni da igra tu ulogu. Stella je odlučna da vrati Matea te ga posmatra dok je na sastnku sa drugom djevojkom. Adreas održi svoju riječ i odlazi na Kipar za individualan razgovor, skriven od Anastazije…
641: Melina je donijela odluku da se posveti karijeri iako je to ima bolne posljedice. Sifis je uz nju i pomaže joj. Sifis i Alceste rješavaju svoju rastavu dok Dafne odluči otkriti Myrosu tajnu iz prošlosti. Paul je očajan zbog uništenih vina. Porodica Mateo sa djecom provodi divne porodične trenutke u kući. ALi iznenada poziv od Sifisa pružajući Ahilu najneprijatnije iznenađenje u životu.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno