Patroklo kidnapuje Love, Andreas i Alceste su u vezi

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Brusko-Mprousko

Brusko – 724. i 725. epizoda – Patroklo kidnapuje Love, Andreas i Alceste su u vezi!

By  | 

 Patroklo kidnapuje Love, Andreas i Alceste su u vezi

724: Patroklo ne odustaje od plana i konstantno motri kako bi kidnapovao Love. Ahil se oporavlja kod kuće. Na Kipru, Mateo prolazi kroz težak period toko upoznavanja sa Stelinin roditeljima, koji pitaju za detalje “vjenčanja” sa Stelom u Rimu. Andreas i Alceste idu zajedno kroz Hanju kao par, što podstiče glasine i ogovaranja. Minas ne može da pređe preko Royalinog stava te se sukobljava sa Nikolasom u restoranu pogoršavajući stvari. U međuvremenu, drugi nasilan konflikt Marine i Demetre primorava Nektarije da ode i dovede kćerku da ostane nekoliko dana kod njega i Aleksandre. Konačno, Patroklo uspije oteti Love u supermarketu, zadajući ogroman udarac Ahilu.

725: Veza između Royal i Nikolasa ojača nakon dugog priznanja, povezani su zajedničkim ciljevima i opažanjem. Demetra odlazi kod Aleksandre i izbija svađa. Andreas želi da bude fer prema Paulu te otkriva da je u vezi sa Alceste.
Renata nastavlja da istražuje. Melina pokušava stupiti u kontakt sa Ahilom koji očajno traži Love po supermarketu. Provjeravaju snimke kamere, ali ne vide se lica počinilaca. Uprkos naporima policije, mala Love je sada u rukama hranitelja.
Picture source: Tv-Series.gr

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno