Nektarije dobija starateljstvo nad Marinom, Andreas upuca Alcibiadesa

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Brusko-Mprousko

Brusko – 731. i 732. epizoda – Nektarije dobija starateljstvo nad Marinom, Andreas upuca Alcibiadesa!

By  | 

 Nektarije dobija starateljstvo nad Marinom, Andreas upuca Alcibiadesa
731: Prateći trag policajca Archontakija, Ahil i Melina su skoro sigurni da je mala Love data na ilegalno usvajanje i njihovi strahovi se povećavaju.

Patroklo suočava Chrysanthi sa Nektarijem i ljubmorno ga vodi do novog napada na majku. Stela informiše Mateo o bebinom polu. Bazilika, uznemirena se povlači iz bolnice nakon što ugleda Linu kod Minasa. Tri sestre Chrismove su otpuštene iz police i poslane kući gdje ćute. Na Kipru, sudska odluka da Marina pripadne Nektariju samo još više budi ljutnju i agresiju Demetre ka Aleksandri. Paul je naoružan i spreman da se suoči sa Sifalakidesom. Loveini usvojitelji su šokirani kada ugledaju na TV da se mala Love traži.

732: Advokat zadužen za ilegalovno usvajanje Love pokušava da umiri roditelje govoreći da čim dobiju pasoš za Love, mogu ići u inostranstvo bez rizika. Ahil i Melina su u dramatičnoj situaciji, nakon što shvate da je veliki rizik da zauvijek izgube Love. Borba između Marina i Demetre se nastavlja dok je Nektarije bespomoćan. Silafakides se zakleo na osvetu i odbija da prihvati Paulovo objašnjenje o ubistvu njegovog sina, dok se Anastazija izlaže riziku tražeći svog oca. I Andreas ih traži i saznaje od policije o Gregoryijevoj smrti, i ubjeđen je da je Alcibiades iza toga. Naoružan odlazi do njegove kancelarije i upuca ga.
Picture source: Youweekly.gr

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno