Crna ruža od 197 do 200 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruža od 197 do 200 epizode

By  | 

Crna ruža od 197 do 200 epizode
197 Epizoda

Dok se Kendal bori za život, stanovnici konaka na vlastitoj koži počinju osećati posledice toga što se dogodilo. Radnici u tvornici misle da će Kendal umreti pa kolektivno podnesu ostavku. Baran daje sve od sebe kako bi popravio situaciju, ali to nije dovoljno. Nakon što je Gulsum dala iskaz, Oguz je pušten iz pritvora. Deniz i Serdar odluče mu prirediti zabavu. Deniz je srećna jer je pripremila teren za to da se Oguz i Elif zbliže. Međutim, Narin je saznala za to. Za nju je to nova prepreka na putu do Oguza.

198 Epizode
Melek je otišla posetiti Sabrija. Međutim, neko ih je vidio i o tome obavestio žandarmeriju. I Ozlem je u to vreme bila tamo, što nikako neće biti dobro za nju. Kasim je neprekidno traži, a ona žurno korača prema svom kraju.

199 Epizoda
Majka Kadrije uhvatila je Ozlem i Kasima u podrumu i izvan sebe je. Ozlem više nigde nije dobrodošla. Za nju počinje put u nepoznato.

200 Epizoda

Dok se Kendal bori za život, stanovnici konaka na vlastitoj koži počinju osjećati posljedice toga što se dogodilo. Radnici u tvornici misle da će Kendal umrijeti pa kolektivno podnesu ostavku. Baran daje sve od sebe kako bi popravio situaciju, ali to nije dovoljno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *