Crna ruža od 57 do 59 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruža od 57 do 59 epizode

By  | 

Crna ruža od 57 do 59 epizode
57 Epizoda
Ta potpora poprima sasvim neočekivane rezultate. Dok su svi u šoku sumnjajući u Ebruin pokušaj samoubIstva, Kadrije je sigurna da Ebru to nikad ne bi mogla učiniti. Kad Ebru dođe k sebi, otkloni sve sumnje u pokušaj samoubIstva, ALI sad se Narin suočava s optužbama u konaku. Dok svi sumnjičavo promatraju Narin, podršku će joj pružiti neko potpuno neočekivan.

58 Epizoda
Dok Serdar pruža podršku Adi, Ozlem traži način kako bi uništila dokaze. Ozlemini planovi joj se motaju pod nogama, i taman kad misli da se izvukla, nađe se pred neočekivanim Kendalovim iznenađenjem. Dok se Ebru, koja vodi životnu borbu u Muratovoj odsutnosti, nastojanjima da se sama održi na nogama nastavlja uporno boriti sa novim preprekama, situacija u konaku se stabilizuje.

59 Epizoda
Kad se Ruzgar izgubi, Ebru prolazi još jedan ispit sa svojom decom. Jedina joj je podrška i oslonac (iako ona to ne prihvata) Firat. Ravnoteža uzdrmana Narininim napuštanjem konaka ponovno se uspostavlja zahvaljujući Ebruinom trudu i požrtvovnosti. Ebru insistira da Narin nije kriva, te još jedanput zadobije divljenje majke Kadrije. S druge strane, Ozlem, koja misli da je uverila Kendal-agu, ovog puta zaista hoda na rubu opasnosti. Sve da pokuša igrati i na zadnji kec iz rukava, Kendal-aga joj više ne veruje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *