Crna ruža od 60 do 62 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruža od 60 do 62 epizode

By  | 

Crna ruža od 60 do 62 epizode

60 Epizoda

Dok se stanovnici konaka bave Ruzgarovim nestankom i situacijom oko Narin, Melek odlazi potražiti zaklon kod Redžepa, ne znajući šta će joj se dogoditi. Iako Ebru vidi Narin kao jedan od razloga vlastite nesreće, srećna je što se ona vraća u konak. Ali Narinina reakcija na to biće suprotna od one koju je očekivala. To će Ebru polako dovesti do granica strpljenja i ona će početi istraživati zbog čega je Narin tako osetljiva na Barana.

61 Epizoda

Ebru nije klonula, i dalje je odlučna da se sama održi čvrsto na nogama. Ebru, koja nikad ne odustaje,traži posao. U medjuvremenu Baran joj iznenadjenje koje će još više ojačati njeno divljenje i povezanost sa njim. Na drugoj strani Kendal pokušava uveriti Melek u istinu.

62 Epizoda

Odluka koju je Ajše doneo označiće početak jednog lošeg puta.Baran, koji usprkos svemu i svima stoji uz Ajše, odlučan je poništiti njihovu tajnu. Kad se njegova podrška pogrešno protumači, stvari u konaku se zakomplikuju. Narin zauzme potpuno novi stav prema Ajše, a ona proživljava možda najteže trenutke u životu. U to vreme se ponovo suoče Kendal i Ebru. Kendal je pošteno zguran u škripac jer je Ebru saznala jednu njegovu tajnu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site