Appa i Suhasini ugovaraju vjeridbu Swadheente i Adarsha

Dehleez

Dehleez (50. ep.) 02.05.2016. – Appa i Suhasini ugovaraju vjeridbu Swadheente i Adarsha!

By  | 

capture-20161217-223619

Adarsh i Swadheenta pričaju na telefon. Ona govori o slučaju. On veli da se Appin Rahukaalam ispriječio između. Ona je srećna jer je on Appu nazvao Appom, veli da Amma pokušava urazumiti Appu. Appa govori Ammi zar ona ne može otkazati saslušanje, oni su ostavili akademiju i došli. Adarh to čuje. Swadheenta se izvini, on zna da Appa ne poznaje pravni svijet, ona će pričati sa Dubey, nema mnogo gubitka u SUhasininom odustvu. Prekine.
Asad govori prijateljima da je sredio…Radhika pita šta, on veli karte za film. Ona ga pita da uči. On veli da je to priča o 4 prijatelja, jedan je sredio kuću za ostala 3 prijatelja. Asad govori da je prijateljev otac pitao ostale da urade policijsku verifikaciju do sutra. Ode sa Radhikom prenevši indirektno poruku prijateljima.
Sinhe požele dobrodošlicu Swadheenti i njenoj porodici. Manohar predstavi porodicu. Appa pita zar se Abhay oženio prije Adarsha. Adarsh govori da je Abhay našao djevojku prijue njega. Swadheenta se smije. Appa predstavlja svoju porodicu. Suhasini zuri u Asada. Manohar ih pozove unutra. Asad pita Suhasini da li će reći istinu Appi o onoj noći. Suhasini ga pita da ne brine, neće, ali da to ne uradi ponovo. On obećava da neće, ima djevojku sada. Suhasini kaže da je Bog blagoslovi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site