Asad shvata da je Swadheentino vjenčanje treće mjesto

Dehleez

Dehleez (76. ep.) 29.05.2016. – Asad shvata da je Swadheentino vjenčanje treće mjesto, Ravi i Rajesh ginu u eksploziji!

By  | 

Abhay veli Aman Sinha, zvuči dobro. Asad ga pita da pogleda na sat, vjenčanje je sigurno završeno. Abhay veli da mora da je igra počela. Asad upita kakva igra.
Shradhha bira sledeći papirić i to je Abhay. Simmi dobije poruku od Abhaya da je smislio ime za bebu, Aman Sinha. Ona se smije i veli da će Abhay doći brzo. Shraddha uzme njen telefon i veli da nema Abhayevog imena. Simmi govori da je ukucan kao “beba”. Svi se smiju. Shraddha ga nazove sa Simminog telefona. On se javlja: ” Da bebo, da li je sve u redu?” Svi se smiju jer je Shraddha uključila zvučnik. Shraddha mu kaže za igru, neka kaže o svojoj omiljenoj vezi. On upita da sačeka sekund. Zaustavi auto i izađe. Potom veli: ” Adarsh i Swadheenta.. (Adarsh vikne: ” Volimo te”.) Žao mi je što sam propustio vaše vjenčanje. ”
Adarsh se našali: ” Ne brini, sačuvali smo hranu.”
Abhay veli da ga eto ubro, uživaće. Doda: ” Moja omiljena veza…sve veze su mi omiljene, ali postoji jedna koja je najomiljenija, to je moja majka. (Suhasini se smije) Ja sam mamin najdraži, uvijek me štitila od očevih grdnji, mnogo me grdila, volim to. Znam da sam te mnogo povrijedio mama, lagao sam mnogo, ali želim da kažem jednu stvar, volim te mnogo i ponosan sam što sam tvoj sin.”
Suhasini uzme telefon i veli: ” I ja sam ponosna na tebe, dao si emocionalan govor, nemoj misliti da te neću grditi.”
Abhay: ” Dolazim.”
Suhasini: ” Jaidev i Adarsh su počeli pričati rano, kao normalna djeca, ali Abhay nije rekao ništa do 2 i po godine. Mislila sam da ga odvedem dječijem specijalisti. Manohar je rekao da je naš sin jako inteligentan pa zato ne priča. Ali Abhay je propričao nakon treće godine, rekao je mama pa onda tata. Osjetili smo olakšanje, a onda je pričao toliko da su nas uši boljele. Ali da budem iskrena, nisam se umorila od njegovih riječi, grdila sam ga mnogo, svaka osoba ima slabosti i treba to da prihvati. Ja želim da prihvatim da ja volim Jaideva i Adarsha mnogo, ali moja najveća slabost je Abhay.” Abhay plače. Ona doda: ” DCP Abhay Sinha, dođe kući ako je tvoja dužnost završena, dođi brzo.” Ona veli da dolazi. Ona doda da ga voli i prekine.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site