Dete 9. epizoda!

Dete-Çocuk

Dete 9. epizoda!

By  | 

Dete 9. epizoda!
Dok je Hasan pušten na slobodu jer nije bilo dokaza o Javuzovom ubistvu, Ali Kemal i Murat su zbunjeni činjenicom da je mesto gde je telo pokopano prazno. Bez tela, nema ni dokaza o počinjenom zločinu.Asije preuzima svu krivicu da bi spasila Hasana, ali je prekasno…

Hasanu se zamračilo pred očima, on Asije dočekuje ljut i besan. Asiye je 35 godina odgađala mu bude majka…Hasan je nepravedno optužen od strane svoje braće i sad će testirati svoja dva brata . Ali Kemal, saznaje da je Murat pravi krivac, i dok on bira između istine i svog brata, Akča saznaje od Emine da je Hasan nevin.

Jedina krivica voljenog čoveka je što je pokušao biti stariji brat. Sa bolom zbog nepravde koju je učinila, Akča trči Hasanu. Ali Hasana, čije je srce slomljeno, neće biti lako ubediti. Suočenje između njih će se neočekivano završiti. Dok Akča i Hasan sede za venčanim stolom, Akča od voljenog čoveka krije veliku istinu. Pritisnuta je u ćošak, i smišlja kako da mu kaže za Efea.

Šule je poludela jer je Ali Kemal dobio privremeno starateljstvo nad Burakom i Efeom. Ako Šule izgubi sina i Ali Kemal će izgubiti Efea. Šule, kojoj je uskraćeno majčinstvo, uradiće nešto što će uticati na svačiji život.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *