Dete 6. epizoda!Ali Kemal potvrdi da Efe nije njegov sin!

Dete-Çocuk

Dete 6. epizoda!Ali Kemal potvrdi da Efe nije njegov sin!

By  | 

Dete 6. epizoda!Ali Kemal potvrdi da Efe nije njegov sin!
Šule se upušta u opasnu igru. Ono što je čuo od Hasana zbunjuje Ali Kemala. Brak sa Šule će se naći pred razvodom… Šule, koja papire za razvod povezuje sa vezom supruga i Akče, mora to dokazati… Dok Hasan, zbog druge šanse koju je dobio od Akče ne može osloboditi svoj bes zbog nerešenih računa sa Ali Kemalom, Akča počinje verovati da se Hasan može promeniti. Nada da kaže Efeu je sve veća.

Nakon saznanja da Efe nije njegov, Ali Kemal odlučuje da više ne može nositi tu sumnju. Kada Šule i Asije saznaju da je Ali Kemal uradio DNK test biće kasno. Rezultat koji uzme Ali Kemal za sve će biti kao bomba. Hasan, koji je posetio dom, saznaje za ženu koja je pitala za njega pre mnogo godina.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *