Dete 11. i 12. epizoda! Ali Kemal upuca Hasana!

Dete-Çocuk

Dete 11. i 12. epizoda! Ali Kemal upuca Hasana!

By  | 

Dete 11. i 12. epizoda! Ali Kemal upuca Hasana!
11 epizoda

Hasan se sukobljava sa Ali Kemalom. Ali Kemal ga upuca I beži. Ali Kemal je uplašen.Da li će Hasan umreti? Hoće li Ali Kemal iskoristiti situaciju?

12 epizoda

Hasanov život zavisi o odluci Ali Kemala. Ali Kemal ne može ostaviti brata da umre. Hasan dolazi svesti i buni se, te ponovo dolatzi do obračuna izmedju braće.Ferhat i Kadir su se još više razljutili pucnjavom na Hasana. Hasan uzima Zeynepa pod svoje.Održava se proslava u letnjikovcu povodom rodjendana Hasanovog sina. Ali mesto proslave se menja u poslednjem trenutku. Hasan dolazi u letnjikovac sa poklonom.Hasanov poraz uništava Efeu dan, a otmica Murata od strane Kadira uznemiriće sve.Hasan mora da odluči da li će spasiti Murata ili Kadira i Ferhata kojeg zove bratem.

Sve epizode serije Dete

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *