Devojka iza stakla 30. epizoda!

Devojka iza stakla - Camdaki Kiz

Devojka iza stakla 30. epizoda!

By  | 

Devojka iza stakla 30. epizoda!

Nalan govori Sedatu da se mora vratiti kući i da je otac pronašao rešenje – umesto njega će odgovarati Levant.Nalan odlazi sa majkom kod ginekologa, te saznaje da trudnoća teče uredno. Feride joj kaže da pošto je beba dobro treba da zna da se Sedat sutr vraća i da će ga predati tužilaštvu. Nalan je šokirana. Feride insistira da niko za sada ne zna za trudnoću. Kući, Sedat koji se vratio, šokiran je saznanjem da je otac spreman da ga pošalje čak i u pritvor. Džana zove Sedata i govori mu da se deca vraćaju sutra i da je Adil sve sredio.

Sedat je tokom saslušanja oslobodjen. On i Nalan odlučuju da svima kažu da će postati roditelji. Svi su srećni. Alp zove Adila i govori u da su Džana i Sedat i dalje u vezi i da joj je zbog toga odveo decu. Adil je šokiran i besan na Sedata. On želi da kaže Nalan istinu, ali ga Feride ubedjuje da to ne čini jer može negativno uticati na Nalaninu trudnoću. Sa druge strane, Feride odlučuje da se sama pobrine za Džanu.

Sve epiyode serije Devojka iza stakla

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site