Dil Se Dil Tak (133. ep.) 02.08.2017. – Konačno, Part izlazi pred Teni i priča sa njom lice u lice!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak (133. ep.) 02.08.2017. – Konačno, Part izlazi pred Teni i priča sa njom lice u lice!

By  | 

Konačno, Part izlazi pred Teni i priča sa njom lice u lice!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Epizoda startuje sa Partom Banušalijem, kako sedi u sobi i brine se zbog Teninog ponašanja. On se pita šta sada da radi, seća se Amanovih reči… Šorvori ulazi u sobu i nasmejano priča Partu o njihovom venčanju. Ona primeti da je Part izgubljen u mislima. Part je gleda i misli: ,,Ne, ne. Ne mogu ništa da kažem Šorvori. Moram sam da sredim ovo.” On podeli sa Šorvori muke – mnogo toga se menja u Teninom životu, njihovo dete, njene venčanje, nova država. On je pita kako će Teni da se izbori sa svim tim. Zabrinut je zato. Šorvori teši Parta i osigurava ga da će Teni uskoro ludo da se zaljubi u Amana i zaboravi na svu nervozu. Part je zabrinut i napet.
Seđal se pita zašto je Rišab zauzet i ne javlja se na njene pozive. Ona je uznemirena. Ona dolazi ispred Đagrutine sobe. Mohini joj daje čašu i pita da stavi na uvo i čuje tačno šta se događa u Đagrutinoj sobi. Ona čuje Đagrutin smeh. Besna je, jer ne želi da joj Đagruti oduzme Rišaba.
U sobi, Aman razmišlja o Teni i njenom ponašanju. On reši da popriča sa njom i ulazi u njenu sobu. Ona glumi da spava. Aman joj govori: ,,Teni. Razumem tvoju nervozu i brigu, ali obećavam da ću uvek da brinem o tebi i činim te srećnom. Kunem se u to. Molim te, shvati me.” (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI) 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site