Dil Se Dil Tak (133. ep.) 02.08.2017. – Konačno, Part izlazi pred Teni i priča sa njom lice u lice!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak (133. ep.) 02.08.2017. – Konačno, Part izlazi pred Teni i priča sa njom lice u lice!

By  | 

Nakon što on izađe iz sobe, Teni kaže da nikada ne bi htela da povredi Amana.

Part ne može da spava i razmišlja samo šta ako Teni uradi nešto pogrešno, te reši da ide i suoči se sa njom sada. On odluči da priča sa Teni lice u lice. Part ustaje iz kreveta noću i dolazi ispred Tenine sobe. On se malo predomišlja, ali onda kucne na Tenina vrata. Ona nije u svojoj sobi. Part se pita gde je Teni otišla tako kasno. On je zove na mobilni telefon, ali vidi da joj je isključen. On primi od nje SMS poruku i trči.
U holu Banušali kuće, Teni sedi na stepeništu i dekoracijama. Ona je na ivici da padne. Part dolazi i šokiran je tim prizorom, te krene: ,,Teni, šta je sve ovo? Šta ako padneš? Trudna si. Šta će da se dogodi onda?! Kako si tako nehajna?” Teni odgovara: ,,Jasno mi je da brineš samo za svoje dete, a ne za mene.” Part ljutito odgovara: ,,Grešiš! Brinem za oboje – i za tebi i za moje još nerođeno dete, koje je u tvom stomaku. Moraš da se čuvaš, a ne da budeš ovaki nesmotrena. Ti očigledno samo misliš o sebi. Da li si se napila? Zar ne znaš da je to loše za tebe, pogotovo sada, u ovakvom stanju?” Teni negira: ,,Ne, Part. Nisam… Ni gutljaj nisam popila… Brinem više za tvoje i Šorvorino dete, nego vi.” Part joj daje ruku da siđe. Teni ga odbije: ,,Znači, uhvatićeš me sada za ruku i posle je ispustiti? Tako dakle, Parat?” (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site