Dil Se Dil Tak i Ek Shringaar Swabhimaan *Maha Sangam* (111. ep.) 03.07.2017. – Sandhya planira da ubije Meghnu, Teni otkriva to!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak i Ek Shringaar Swabhimaan *Maha Sangam* (111. ep.) 03.07.2017. – Sandhya planira da ubije Meghnu, Teni otkriva to!

By  | 

Sandhya planira da ubije Meghnu, Teni otkriva to!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Epizoda kreće sa Parthom, koji informiše ukućane da odlazi u Chittorgarh zbog posla. Dadi mu kaže da povede i Shorvori sa sobom. Parth pita Shorvori da se spremi i napravi aranžmane. Shorvori zove Meghnu i pita je kako se stvari odvijaju. Meghna joj kaže da ide u odmaralište, u Chittorgarh. Meghna se priseća svojih sumnji na zlu Sandhyu i kaže joj da će se vide u istom odmaralištu. Ona je pita kada oni idu. Shorvori joj kaže da polaze ujutru. Sandhya čuje njihov telefonski razgovor i smišlja plan. Meghna pita Kunala da pođu. On se složi. Shorvori se složi: ,,Okej. Vidimo se, Meghna, ćao!” Kunal kaže da će informisati Maa i Maasi Maa o tome. Meghna mu kaže da će ih ona informisati. Ona misli da je dobro ako ona (Sandhya) ne sazna da oni idu u Chittorgarh. Sandhya gleda oprezno.
Meghna prilazi svojoj sestri, Naini, i kaže joj da oni idu u Chittorgarh. Ona joj kaže da njena prijateljica dolazi u to odmaralište isto sa svojim mužem (Parthom). Ona kaže da će otkriti Sandhyinu tajnu. Sandhya ih čuje. Naina kaže svojoj sestri da ne zaboravi da se brine o sebi dok otkriva tu tajnu, i da je uvek obaveštava o svemu. Meghna ulazi u automobil i odlazi sa Kunalom. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *