Dil Se Dil Tak i Ek Shringaar Swabhimaan *Maha Sangam* (111. ep.) 03.07.2017. – Sandhya planira da ubije Meghnu, Teni otkriva to!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak i Ek Shringaar Swabhimaan *Maha Sangam* (111. ep.) 03.07.2017. – Sandhya planira da ubije Meghnu, Teni otkriva to!

By  | 

Parth vozi automobil i on iznenada staje.

On izlazi iz auta i kaže da gorivo curi, te je zato stao iznenada. On zove Amana i kaže mu da njihov automobil ne radi. Aman ih zove da dođu u njihovo odmaralište. Kunal zove Sandhyu i kaže joj da je automobil zastao, kod odmarališta. Sandhya zove siledžiju i kaže mu da nikoga ne povredi sada. On joj obeća da neće, ali je ipak odlučan da se osveti Kunalu i ubije ga.
Aman ih pozdravlja i kaže im da je Teni ostala u odmaralištu, nije htela da ih vidi i uznemirena je. Meghna kaže da treba da se ubedi surogat majka. Teni je u odmaralištu i misli kako oni ni ne razmišljaju o njoj. Parth i Shorvori stižu i žele da je razvesele, igračkama. Teni zatvara vrata.
Parth i Shorvori ubacuju unutra pismo za oproštaj. Teni se smeje i otvara vrata. Ona im kaže da je opet ostave na miru, kao što su i pre uradili. Meghna i Kunal otvore vrata. Kunal joj kaže da im je Parth pričao o njoj. Meghna joj kaže da je i Shorvori, ona se brine za nju. Shorvori i Parth joj daju pismo. Teni pročita pismo i obraduje se. Parth kaže da će svi oni sada ići zajedno u Chittorgarh i zabaviti se malo. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *