Dil Se Dil Tak i Ek Shringaar Swabhimaan *Maha Sangam* (111. ep.) 03.07.2017. – Sandhya planira da ubije Meghnu, Teni otkriva to!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak i Ek Shringaar Swabhimaan *Maha Sangam* (111. ep.) 03.07.2017. – Sandhya planira da ubije Meghnu, Teni otkriva to!

By  | 

Teni reši da pripazi na tog konobara sama i reši ovo.

Aman primi poziv i pita Partha da izađe napolje, mehaničar čeka. Teni odlazi od Shorvori i Meghne i odlazi sa Amanom odatle. Meghna se šeta sama ispred odmarališta, čovek koji je prerušen kao slepi čovek, je udari. On pita Meghnu da ga isprati do kraja. Teni gleda okolo, tražeći je, ali ne uspeva da je pronađe. Čovek i Meghna hodaju prema bazenu. Čovek zabravi vrata bazena i hoda ka Meghni, da je napadne. Meghna se povuče i upada u bazen. Čovek uzima golu žicu i postavlja je u vodu, pored bazena. On kaže da će umreti i onaj, koji pokuša da je spasi. Čovek dolazi iza Kunala i napadne ga nožem, ali ga Sandhya zaustavi. Čovek kaže da Sandhya ne može spasiti Meghnu, ona će da umre pre no što Sandhya stigne kod nje. Nastaje pravi haos oko bazena… Svi gledaju okolo i traže Meghnu. Sandhya se vidi sa Kunalom. Parth i Teni su zajedno. Parth uoči Meghnu u bazenu. Oni se bore da otvore vrata bazena, ali su ona već jako zabravljena. Parth i ostali ipak nekako ulaze unutra i okupljaju se oko bazena. Teni gleda električnu žicu i ide da je isključi, a Parth je prati. Ona dobija električni šok, jer je probala da ugasi prekidač. Kunal uskače u vodu i iznosi Meghnu iz bazena. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *