Dil Se Dil Tak i Ek Shringaar Swabhimaan *Maha Sangam* (111. ep.) 03.07.2017. – Sandhya planira da ubije Meghnu, Teni otkriva to!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak i Ek Shringaar Swabhimaan *Maha Sangam* (111. ep.) 03.07.2017. – Sandhya planira da ubije Meghnu, Teni otkriva to!

By  | 

On je pita kako je upala u bazen.

Meghna mu ispriča da ju je neki čovek hteo ubiti. Kunal pita zašto bi iko hteo to. Meghna kaže da su Tenine reči bile tačne, oni se zagrle. Aman prekrije Meghnu kaputom. Sandhya ji im kaže da dođu kući zasad i da zaborave na odlazak u Chittore. Shorvori kaže Meghni da posluša svoju Mausi. Meghna se pozdravi sa Shorvori i Teni, te ode sa Kunalom. Teni predloži da idu u Chittore.

Najava: Shardha ji zaključa Karana u sobu i pita porodicu za malo izolacije. Nandkishore odlazi u sobu i pita ko može da ga zaustavi. On ulazi u sobu i vidi da Shardha stavlja lek na modricu na Karanovom telu.

 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *