Dil Se Dil Tak i Ek Shringaar Swabhimaan *Maha Sangam* (111. ep.) 03.07.2017. – Sandhya planira da ubije Meghnu, Teni otkriva to!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak i Ek Shringaar Swabhimaan *Maha Sangam* (111. ep.) 03.07.2017. – Sandhya planira da ubije Meghnu, Teni otkriva to!

By  | 

Sandhya dolazi i prati je u drugom autu.

Ona uposli siledžije i pita ih da urade nešto, kako Meghna ne bi došla na svoje odredište.
Kunal pita Meghnu da zove Shorvori i ode da donese vode. Siledžija dolazi i sudari se sa Meghnom. Kunal ga pretuče i pita ga da se izvini. Oni odlaze. Siledžija vidi Sandhyinu poruku i vidi Meghnine fotografije. On je šokiran i kaže u sebi da nipošto neće poštediti Kunala, koji ga je ošamario i naterao da se izvini.
Meghna, Kunal, Shorvori i Parth se vide u restoranu. Meghna se obraduje ugledavši Shorvori, zagrli je i kaže joj da su bile kao sestre u koledžu. Parth ih pita da li su imale momke. Shorvori kaže da on ne može da podnese to i smeje se. Parth pita Kunala čime se bavi. Pre no što mu Kunal išta odgovori, Meghna kaže umesto njega: ,,On ima porodični posao. ‘Bharat industrija’. Time se bavi.” Siledžija zove Sandhyu i kaže joj da mu se automobil pokvario. Sandhya mu kaže da dolazi tamo. Siledžija kaže da će oni da krenu sada. Teni i Aman stižu u isto odmaralište. Ona misli o Parthu i Shorvori. Aman je pita o kome to misli. Teni je napeta i kaže mu: ,,Parth… Ovaj, oni nas nisu ni zvali niti nam poslali poruku..” (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site