Divlja mačka – od 81. do 85. epizode

Divlja macka / La gata

Divlja mačka – od 81. do 85. epizode

By  | 

Divlja mačka – od 81. do 85. epizode

81: Damijan, koji je jedini imao dokaze da je Tihi nevin, nažalost je ima nesreću i izgubio je pamćenje, ova situacija će obrukati Tihog. Pored toga, Lorenza uništi papir sa kojim bi Tihi mogao da izgubi bilo koji sud.

82: Čini se da će se Esmeralda i Pablo venčati za mesec dana, i obaveštavaju Tihog, porodica se raduje. Pored toga, Gizela ima novi plan da povredi Mačku. Pablovi bankovni računi su zamrznuti, zbog čega je on osramoćen.

83: Nakon što se Lorenza loše ponaša prema Virhiniji, zna se razlog zbog kog se tako ponaša prema njoj, prizna (Lorenza) prizna Pablu da ona nije njena ćerka. Saznavši to, on se rasplače i ne može da veruje šta je čuo. Pored toga, Mačka samo što ne sazna tužnu vest, da Pablo ne može da pomogne Damjanu.

84: Agustin ne zna šta više da radi da ne bi završio u zatvoru i da povrati svoje bogatstvo, sad se udružio sa Gizelom da kidnapuje svoju ženu Lorenzu. Međutim, Pablo oseća da se nešto loše desilo njegovoj majci.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


85: Tihi želi da njegov neprijatelj Agustin završi u zatvoru i da plati za sve zlo što mu je naneo. Ne oprašta mu što mu je uništio porodicu, a još manje to što mu je oteo ćerku.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site