Divlja zemlja 17. epizoda!

Divlja zemlja-En tierras salvajes

Divlja zemlja 17. epizoda!

By  | 

Divlja zemlja 17. epizoda!

Arturo govori Amparo da Daniel ne traži svađu s Molinama, nego samo pravdu. Izdao je Sergija, ali neće učiniti isto Danielu uprkos njegovim pretnjama. Amparo mu kaže  da će on biti odgovoran ako se Danielu nešto dogodi. Daniel govori Carolini da će uvek biti tamo za nju i za sina, ali da trebaju jedno drugom dati vremena, a ona mu odgovori da zna da je ostavlja jer misli da ga je izdala.

Anibal kaže Olgi da je vreme da se vrati kući, da može ostati još najviše dve noći, ali da onda mora otići. Elisa kaže Isabel da će otići po neke stvari kući, a Isabel odluči otići s njom. Kad Carlos ugleda Isabel u svojoj kući, počne je vređati, na šta Isabel doživi astmatični napad. Za to vreme, Daniel i nekoliko muškaraca uzimaju Albertu sav novac i kažu mu da poruči Carlosu da više nikome neće uzeti ni novčić. Carlos se hvali pred Albertom da će svima pokazati ko su Moline. Anibal kaže Isabel da se mora kloniti Daniela i njegovih problema.

Sve epizode serije Divlja zemlja

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site