Divlja zemlja 33. epizoda!

Divlja zemlja-En tierras salvajes

Divlja zemlja 33. epizoda!

By  | 

Divlja zemlja 33. epizoda!

Amparo kaže Amadoru da zna da je naredio da pretuku Uriela, ali da nije dobro da njena nećakinja posumnja ko je poručitelj. Anibal otkriva Carlosu da su Oteri ponovno otvorili pilanu, a on mu odgovara da će se pobrinuti da je ponovno zatvore jer je Daniel gubitnik. Daniel se poveri Carolini da će njegov porodični advokat zastupati njene interese u borbi za starateljstvo nad sinom. Carolina sluti da će Daniel otići sa ženom koju voli i prebacuje mu da ju je razočarao.

Isabel zamoli Olgu da joj objasni zašto se prijavila u bolnicu pod lažnim imenom. Olga joj prizna da je njeno pravo ime Irene Avila, a Olga Guerrero joj je umetničko ime. Amador kaže Carlosu da će morati otkupljivati drvo od Anibala, ali Carlos ga upozori da to neće dopustiti. Carlos puca i ranjava Daniela, a ranjenom Danielu se gubi svaki trag.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site