Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 265. deo

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 265. deo

By  | 

Akaš: “Koji komentar? Ti si me sa njom poslala u školu, šta sam mogao kada je direktor tražio da se odmah slikamo?” Miti: “Znala sam i onda da ćeš reći da sam ja kriva zbog te slike. A ti si znao da sam ja bila sprečena da idem sa vama. Mogao si direktoru da kažeš: “Ja i moja žena smo ovu devojčicu usvojili. Moja žena je bila sprečena da dođe, zato je došla njena mama, a sutra ću doći sa svojom ženom da se slikamo. To nije bilo toliko hitno da se odmah slikate, šta da slučajno nije bio taj fotograf tu?”
Akaš: “Te slike više nema.”
Miti: “Varaš se, da li je ima ili nema nije važno, ali u arhivi škole je sigurno ima. Da li si i jednog momenta pomislio kako ću se ja osećati kada vidim tu vašu sliku, kao tvoja zakonita supruga? Akaše, od kako je ona ponovo ušla u tvoj život tebe stvarno nisu interesovala moja osećanja – šta ću misliti i kako ću se ja osećati. Reci mi da li se napušta ženina postelja i soba prve noći kada u kući ostaje da spava tvoja ljubavnica?”
Akaš: “Miti, rekao sam ti za tu noć još odavno. I ja sam tog dana doživeo šok, znao sam da neću moći da zaspim. Morao sam da se osamim i da o svemu tome razmišljam. Da si me videla takvog sigurno bi sve drugačije protumačila.”
Miti: “A kada te je zagrlila dole u holu nisi mogao da je odvojiš od sebe i da joj kažeš da si ti oženjen i da imaš ženu, da ne sme da te grli?” (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source: Twitter

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno