Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 265. deo

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Dnevnik po kome je radjen deo Odbacene

Dnevnik po kome je rađen deo “Odbačene” – 265. deo

By  | 

Akaš: “Miti, oprosti mi, ali ti nikako nisi smela da se čuješ sa tvojima i da oni saznaju da te vodim u Atisghart. Tada si želela da budeš sama, a ja to nisam smeo da dozvolim. Uplašio sam se da bi mogla da potražiš od nekoga mobilni telefon i da se javiš tvojima. Morao sam te nekako zabaviti, a i ujedno da ti skrenem misli, da ne misliš na tvoje. Ali Miti moraš priznati da nam je bilo lepo.”
Miti: “Dobar si glumac. Ali mi priznaj, kada si shvatio da si se zaljubio u mene i da me voliš?”
Akaš: “Rekao sam ti Miti da sam prvi put zbog tebe zaplakao kada me je majka terala da se u nju zakunem da moram ja da te ubijem. Ali u šumi u onom naselju, ti si igrala, a onda smo se izdvojili i ispod onog drveta smo se ljubili, a zatim smo prišli i igrali sa onim momcima i devojkama oko vatre… Tada sam te i nosio oko vatre. Miti, to veče je bilo čarobno, čak neponovljivo. A šok sam doživeo kada nam je ona starica rekla da smo obišli svih 7 krugova oko vatre. Tada sam shvatio da te puno volim. Rekla mi je da ćeš mi ti odneti sve boli. Ja sada shvatam koje su to boli, nije u pitanju samo gubitak oca nego i moja velika ljubav prema Nandini koja se tada ugasila, ona me više nije interesovala. Miti, moraš da me razumeš, stvarno sam je puno voleo. Njenu sam malu sličicu nosio u novčaniku, a sa onom uramljenom našom slikom sam spavao, čekajući je da se vrati.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)
Picture source: GramDude

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno