Doktor - 12. i 13. epizoda- Hakan prihvata uslove koje postavi Yalcin!

Kasaba doktoru/ Doktor/ Gradski doktor

Doktor – 12. i 13. epizoda – Hakan prihvata uslove koje postavi Yalcin!

By  | 

12. epizoda: 

Kad rezultati ispitivanja stignu,  ispostavlja se da bolest koja je uzrokovala karantin hitne pomoći nije MERS koronavirus.  Dok čitav tim lakše diše, nastaje još jedan problem, Erolu je napredovao rak pluća. Ova situacija stavlja Arzu, koja sarađuje sa Yalcin bez znanja Hakana, u težak položaj. Erol želi imati operaciju, ali Hakan je rastrgan između njegovih etičkih vrijednosti i zahtjeva svog pacijenta. Ulucinar mora donijeti tešku odluku za svoju budućnost. Kako Lejla saznaje tajne o Medihaninom tretmanu, dirnuta je o nim što sazna. To uzrokuje da bude hladno prema Omeru, dok ga Ayperijev napad čini ljubomornjm. Hakan nestaje neko vrijeme prije nego što donose svoju odluku. U međuvremenu, Omer mora preuzeti svu odgovornost. 

13. epizoda:

Hakan se vraća sa iznenađujućom  odlukom  o operaciji Erola. Tim je podijeljen oko ideje da bi se takva operacija mogla izvršiti za šest sati, ali uskoro se udruženim snagama bore do zajedničkog cilja. Kako se približava dan operacije, pritisak na Hakana, Omera, Lejlu i Mine se povećava. Budući da Lejla ne može reći Omeru tajnu koju je saznala za Medihu, ona počinje da se drži podalje od njega. Uprkos svim brigama Mine zbog operacije, podrška koju joj daje Hakan jača njihov odnos. U međuvremenu, Arzu i Yalcin prave plan. Yalcin prisiljava Hakana da izvrši izbor. Hakan će ili prebaciti timove za rad s hirurzima bolnice Gumusok ili vršiti operaciju uživo pod pritiskom ispred prepunog tima hirurga. Hakan ne napušta svoj tim i  prihvata sve teške uslove, kreće na operaciju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *