Doktor - 10. i 11. epizoda - MERS koronavirus zahvati odjel!

Kasaba doktoru/ Doktor/ Gradski doktor

Doktor – 10. i 11. epizoda – MERS koronavirus zahvati odjel!

By  | 

10. epizoda:

Omer  mora birati između majčinog liječenja i njegove savjesti. Hakan saznaje da je Medihanin doktor Yalcin. Hakanova i Minina svađaju se oko fotografije koja će baciti svjetlost na njihovu prošlost. Pacijent stavlja Omera u tešku situaciju i utiče na njegovu odluku o izvještaju.  Kad Erolovo stanje postane ozbiljno, Hakan mora odlučiti o težoj operaciji. Samo je nekoliko dana do operacije, a na vratima je velika opasnost koja će uticati na sve.

11. epizoda: 

Dok Hakan i njegov tim i dalje rade na Erolovoj operaciji, panika oko MERS  koronavirusa u odjelu hitne pomoći pretvara sve u haos. Dok Hakan i Lejla ostaju vani, Mine i  Omer moraju ući u karantin. Lejla rizikuje svoju šansu da bude pomoćnik u Erolovoj operaciji i ulazi u odjel za liječenje Omera. U međuvremenu, Yalcin i njegov tim ne sjede skrštenih ruku. Yalcin stavlja svoj plan u akciju, što će staviti sve, uključujući Erol, u veliki problem.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *