Doktor - 6. i 7. epizoda - Yalcin smjesti Hakanu i Lejli!

Kasaba doktoru/ Doktor/ Gradski doktor

Doktor – 6. i 7. epizoda – Yalcin smjesti Hakanu i Lejli!

By  | 

6. epizoda:

Yalcin šalje tim u Ulucinar, koristeći Erolovu operaciju kao izgovor, uznemiruje sve, posebno Mine. Shvativši da je uvučen u neizbježan rat, Hakan odlučuje igrati igru po pravilima. Kada Omer podijeli vijest o svojoj majci sa Leylom, led između njih počinje da se topi. Bulent, koji je pronašao doušnika u bolnici, provodi svoj plan da proširi svoj tim i izoluje Hakana. Sestra Bahar iz Bulentovog tima govori o Lejlinoj traumi. Berk, s druge strane, koristi Sevil, koja mu je zahvalana što joj je spasio oca, kako bi došao do informacija o Lejli. Moj se tajno sastaje sa Yalcinom, koji se želi sastati s njim kako bi zaštitio Hakana; ali nije svjestan da ga posmatra neprijatelj. Yalcin skuplja adute kako bi privukao sve, a posebno Lejlu, na svoju stranu. Dok se sve ovo dešava, sumnjiva osoba koja ceo dan hoda po bolnici ugroziće svačije živote.

7. epizoda:

Pacijent, za kojeg se očekuje da bude agresivan tokom operacije, koja se nastavlja pod velikim stresom, postaje paralizovan, Postavlja se pitanje o Hakanovom pogrešnom poslovanju. Kad Berk kaže Yalcin detalj o operaciji, Yalcin dobija veliku priliku. Yalcin šalje inspektora u Ulucinar da istraži Lejlu i  Hakana. Omer čini sve da spasi Lejlu. Hakan je izbačen iz profesije, odnosno zabranjeno mu je da se bavi profesijom. Lejla ne može izdržati psihički test i prisiljena je da podnese ostavku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site