Doktor - 25. i 26. epizoda!

Kasaba doktoru/ Doktor/ Gradski doktor

Doktor – 25. i 26. epizoda!

By  | 

25: Erolova smrt označava početak nove ere za sve, posebno za Hakana, Yalcina i Neslihana. Najavljena oporuka  je uzrok novog rata za Yalcina i Neslihan. Čini se da je za Hakana sve u redu, ali ova situacija neće dugo trajati. Novinar koji kopa po prošlosti kreće na Hakana. Uslovi za Šerefovu operaciju su svakim danom sve teži. Hakan osniva tim za operaciju. Lejla i Nazlı se takmiče da postanu prvi asistenti. Svađa između njih dvoje ostavlja Omera između njegovog prijatelja i žene koju voli. Omer ponovo zaprosi Lejlu. Nazli i Berk počinju da provode vreme zajedno. Mine i Hakan pokušavaju savladati prepreku na putu dok usvajaju Zejnep. Yalcinov plan dovodi do neočekivanog razvoja događaja. Dok Hakan pokušava sustići operaciju svog oca, pred njim se pojavljuje neočekivana prepreka.

26: Hakan i Yalcin su na dnu litice, dok je Šeref u operacionoj sali i njegovo stanje se pogoršava. Svi, a posebno Mine, čekaju Hakana. Hakan se s mukom vozi svojim autom do Ulucinarove bašte. Yalcin sjedi nesvjesno na susjednom sjedištu. Tim interveniše slučaj Hakana i Yalcina. Yalcinovo stanje je kritično i odveden je na hitnu operaciju. Hakan, koji se oporavlja, ulazi u operacionu salu ali drhtanje u njegovim rukama ne prolazi nezapaženo od strane tima. Hakan čeka da se Yalcin probudi kako bi ga priveo pravdi, ali stvari ne idu kako je očekivao. Dok čekaju da Šeref bude podvrgnut drugoj operaciji, svi se pitaju može li Hakan ovo podnijeti. Hakan povjerava Šerefa Lejli. Dok je Lejla preplavljena ovom operacijom, Omer je podržava. Lejla i Omer se približavaju. Berku je neprijatno što svi krive njegovog oca. Jedina osoba koja je sa njim je Nazli. Dolazi veliki dan, Šeref će imati operaciju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *