Doktor Haus od 148. do 151. epizode!

Americke Serije

Doktor Haus od 148. do 151. epizode!

By  | 

pageDoktor Haus od 148. do 151. epizode!
148 epizoda

U bolnicu je primljen beskućnik sa narkomanskom prošlošću, sa opekotinama i ožiljcima na prsima. U međuvremenu, Cuddy otkriva Wilsonu svoju krivicu zbog prekida sa Hauseom.

149 epizoda
Hauseov susret sa zaposlenicom koja je nestala na čitavu godinu otkriva neke mračne tajne. Tokom putovanja odlaze na takmičenje u gađanju iz specijalnih pušaka čija je municija krompir, na kojem je Hause već 4 puta gubio u finalu od jednog tinejdžera. U međuvremenu, ekipa mora naći lek za jednog nastavnika koji pati od disajnih problema i čija je kuća pretrpana svim i svačim, a Taub pokušava ponovo izlaziti sa ženama.
150 epizoda
Hause i ekipa leče tinejdžerku koja je kolabirala pre polaska na put čamcem oko sveta, planirajući srušiti rekord. U međuvremenu, Masters mora odlučiti želi li nastaviti obuku kako bi postala hirurg ili prihvatiti ponudu da trajno ostane u Hauseovom timu. Kada pacijentkinja odbije tretman koji bi joj spasio život, ali koji bi je sprečio u postavljanju rekorda, Masters donosi šokantnu odluku.
151 epizoda
Ekipa leči dobitnika na lutriji koji je pogođen delimičnom paralizom. U međuvremenu, Arlene tuži bolnicu, a Chase i Foreman klade se oko toga koji od njih dvojice više potiskuje ružniju stranu svoje ličnosti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *