Doktor Haus od 139. do 141 epizode!

Americke Serije

Doktor Haus od 139. do 141 epizode!

By  | 

pageDoktor Haus od 139. do 141 epizode!
139 epizoda

U bolnicu dolazi pacijent nakon što je lično pokušao proživeti Kristovo raspeće. U međuvremenu, Hause i ekipa odlaze na jedno venčanje, Wilsonova veza sa Sam neočekivano se menja, a Taub preispituje odnos svoje žene sa članom grupe za podršku ljudima kojima su supružnici bili neverni.

140 epizoda
Hause i ekipa moraju lečiti čoveka koji je kolabirao nakon što je rizikovao vlastiti život da spasi neznanca koji je pao na šine podzemne železnice, ali izgleda da se iza tog dobrog dela krije nešto još više. U međuvremenu, Hause pokušava izbeći rođendansku večeru sa Cuddy i njenom majkom Arlene, a Taub stiče neočekivanu pažnju i od Mastersove dobija pomoć u vezi sa svojim privatnim životom.
141 epizoda
Hause i ekipa pokušavaju povezati simptome mladića iz popravne institucije i njegovog nadzornika,pokušavaju pomoći da Cuddycina kćerka Rachel bude primljena u prestižnu predškolsku ustanovu, a Chase se suočava s ličnim problemima.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site