Doktor Haus od 145. do 147. epizode!

Americke Serije

Doktor Haus od 145. do 147. epizode!

By  | 

pageDoktor Haus od 145. do 147. epizode!
145 epizoda

U bolnicu je primljen pacijent sa ozbiljnim osipom, uzrokovanim izlaganjem opasnim hemikalijama na poslu (čišćenje m esta zločina). Tokom lečenja Hause i ekipa saznaju da pacijentova supruga veruje da joj muž vodi unosan posao sa nekretninama. U međuvremenu, Chase i Masters daju jedno drugom lekciju o vezama, a Cuddy dobija uglednu nagradu. Međutim, Hause možda neće moći doći na ceremoniju dodele kad ga pacijent navede da preispita svoj posao i sreću.

146 epizoda
Cuddy se suočava sa nekim otrežnjavajućim novostima koje je nateraju da preispita svoje prioritete dok joj serija snova daje uvid u njenu vezu sa Hauseom i njen život uopšte. U međuvremenu, dok je Hause preokupiran Cuddycom, ekipa leči problematičnog tinejdžera čiji pogoršavajući sindromi i ožiljci po telu ukazuju na to da on ima nešto više od fizičke bolesti.
147 epizoda
Ekipa leči profesionalnog jahača bikova koga je napao bik. Moraju ustanoviti šta uzrokuje nestajanje njegovih simptoma i napada, a savete primaju od Hausea koji nije u bolnici i koji se bavi nekim stvarima nevezanim za slučaj. U međuvremenu, Mastersova se zaljubljuje u pacijenta, a Wilson i Cuddy pitaju se da li će Hause dopustiti da prekid sa Cuddy utiče na njegovo profesionalno rasuđivanje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *