Doktor Haus od 161. do 164. epizode!

Americke Serije

Doktor Haus od 161. do 164. epizode!

By  | 

pageDoktor Haus od 161. do 164. epizode!
161 еpizoda

Tim uzima slučaj tinejdžerke sa znacima anafilaktičkog šoka, ali uskoro otkriva da je njeno stanje daleko ozbiljnije kad otkriju da je trudna, iako tvrdi da je devica. Hause postaje opsednut slučajem mrtvog 4-godišnjaka uprkos Foremanovom insistiranju da se fokusira na slučaj tinejdžerke.

162 epizoda
Tim uzima slučaj tužioca koji tokom izlaganja na sudu doživi srčani udar, ali kad u njegovoj kući otkriju ogromnu zalihu oružja, moraju odlučiti radi li se o preteranoj zaštiti ili paranoji. U međuvremenu, Taub odlučuje pomoći Foremanu na ljubavnom planu, a Park počinje shvatati da treba biti otvorenija.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


163 epizoda
Čovek koji pati od rane Alzheimerove bolesti počne povraćati i primljen je u bolnicu. Uskoro razvije agresivnost i doživi gubitak govora, ali tim ima teškoća da razlikuje njegove nove simptome od simptoma Alzheimerove bolesti. U međuvremenu, Hause i Wilson klade se oko toga šta uzrokuje očitu aseksualnost jedne žene.

164 epizoda
Tim uzima slučaj tinejdžerke beskućnice koja počne krvariti iz uha tokom ispita. Iako joj dobro ide bez roditeljskog uticaja, Adams razmišlja o pozivanju socijalne službe u svakom slučaju. Međutim, kad se pojavi njena otuđena majka, devojka izgubi pravo da pristane na lečenje. U međuvremenu, Taub se pokušava povezati sa svojim kćerima, a Hause pokušava uceniti Foremana zbog njegove veze sa udatom ženom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *