Domacice sa Bosfora od 40 do 42 epizode - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora od 40 do 42 epizode

By  | 
Domacice sa Bosfora od 40 do 42 epizode

Nermin razgovara sa sinom

Domacice sa Bosfora od 40 do 42 epizode
40 epizoda
Jasemin pravi incident u restoranu, koji uzrokuje da Sinanu prokrvari opet rana u sred njihovog razgovora. Omer i Elif smišljaju kako će da vrate sve stvari koje su ukrali njihovi sinovi. Nermin i Behčet saopštavaju deci svoju odluku da odustaju od razvoda. Usled finansijskih problema, Zeliha i Kudret se sve više svađaju. Kudret menja Zelihu u poslovima po kući.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


41 epizoda
Drugarice teše Jasemin, ali joj i ubacuju crva sumnje da je Sinan možda ubica. Omer je neraspoložen, jer nije dobio unapređenje na poslu, kom se toliko dugo nadao. Kudret i dalje insistira da njegova majka ima privatan smeštaj, sve dok se ne oporavi, uprkos finansijskim problemima koji su snašli njega i Zelihu. Leventeov drug ucenjuje Zelihu da mu da novac, ili će sve da ispriča njenom mužu

42 epizoda
Zeliha i Kudret imaju sve veće finansijske probleme, samim tim su svađe sve učestalije. Irem plače i tuguje zbog neuzvraćene Leventeove ljubavi. Policija dolazi i ispituje Jasemin u vezi Sinana i Seviminog ubistva. Omar i Elif prisustvuju utakmici, koja se završava tragičnim ishodom po Kemala, novog regionalnog direktora. Policija oslobađa Sinana.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *