Domacice sa Bosfora od 82 do 84 epizode - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora od 82 do 84 epizode

By  | 

Domacice sa Bosfora od 82 do 84 epizode

Domacice sa Bosfora od 82 do 84 epizode

Sinan

82 epizoda

Policija proverava Džemila i nema prava da ga uhapsi, uprkos tvrdnjama komšinica da je on ubica.Domaćice uveravaju policiju,ali nemaju dokaze.Jasemin se podseća Sinana I kaže da mu je Džemil svre priznao,a da Sinan Ima I dnevnik gospodje Sevim kao dokazJasemin govori da Sinan ne želi da prizna policiji da je dobio priznanje od Džemila da je ubio Sevim.

Jasemin saznaje neke nelogičnosti oko smrti svog oca, ispitujući Gamze za ispit iz istorije. Advokat Onder namerno neće da izbavi Kudreta iz zatvora, jer želi da se udvara Zelihi i osvoji je. Međutim, zbog svog arogantnog stava, advokat doživljava nezgodu.

83 epizoda

Elif ludi kada shvati da Omeru beže deca iz kuće. Na Džemilovu neizmernu radost, Mert se vraća kući i objašnjava ocu da ga je tražio svuda.Sinan ih iz daljine posmatra. Jasemin saznaje od svoje majke da joj otac nije ni umro, već da ih je obe napustio i da živi u Istanbulu.

84 epizode

Nermin pronalazi dečka kod svoje ćerke u sobi. Jaseminin biološki otac dolazi sa izvinjenjem kod nje kući. Omer ne želi da se približava deci, jer imaju zauške. Na zidu Jaseminine kuće, žena njenog biološkog oca ostavlja grafit sa pogrdnim nazivom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site