Domacice sa Bosfora od 143 do 147 epizode - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora od 143 do 147 epizode

By  | 

Domacice sa Bosfora od 143 do 147 epizode

Domacice sa Bosfora od 143 do 147 epizode

143 Epizoda

Kenan je sredio Sinanu advokata zbog Jasemin, ali ga plaća da Sinana zadrži u zatvoru, umesto da bude oslobođen, a Jasemin ni ne sumnja u stanje stvari. Altaj odlazi kod Arzu da joj saopšti da je našao Galinine zube i da treba da ode iz grada, da ne bi zvao policiju. Zeliha minira Kudretov budući posao i plaši potencijalne sekretarice.

144 Epizoda

Zeliha donosi Jasemin pištolj koji je uzela od Kudreta i tek tada saznaje da ga Jasemin treba da bi iznudila priznanje od Altaja. Jasemin upada kod Altaja u ordinaciju i preti mu pištoljem da mora da prizna da je ubio Galinu, kako bi Sinan bio oslobođen optužbi. Džahide odlazi kod Nermin da joj da do znanja da jedino koga želi pored svog sina je Arzu. Mert moli advokata da proba na sve načine da izbavi Sinana, ali ne želi da se to zna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


145 Epizoda

Jasemin konačno dočekuje Sinana da izađe iz zatvora. Kudret psihički muči Zelihu koja je prvi dan kod njega počela da radi kao sekretarica. Mert pristaje da ode u zatvor u posetu Džemilu samo zato što ga Sinan moli. Omeru se slama srce jer Elif nema snage da proslavi godišnjicu braka, a on je već sve isplanirao do detalja.

146 Epizoda

Altaja majka laže da je Arzu isekla vene, a njih dve su imale plan da ga drogiraju, kako bi ga iskoristile da Arzu ostane u drugom stanju. Nermin nailazi na njih dvoje u krevetu, ni ne sluteći da je sve deo plana, međutim vrlo brzo nalazi tablete i shvata da joj je muž drogiran. Elif besni na Omera, jer ga je čekala po hladnoći na sred ulice, iako je on otkazao romantično veče, a ona nije znala.

147 Epizoda

Sinan je napokon počeo da se seća nekih delova svog života. Zeliha preklinje Jasemin da prestane više da priča o Sinanu. Elif i Omer imaju sve više razmirica od kako zajedno vode piceriju. Nermin insistira da idu u policiju i bolnicu, ali Altaj ne želi od sramote da kaže da ga je bivša žena drogirala, a potom i silovala. Džahide i Arzu uvlače Emel u njihovu prljavu igru.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *