Domacice sa Bosfora od 12 do 15 epizode - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora od 12 do 15 epizode

By  | 

Zene sa BosforaDomacice sa Bosfora od 12 do 15 epizode

12 epizoda
Kudretova majka dolazi u posetu i zavodi red u kući, iako Zelihi to nije po volji. Elif i Omer odlaze na razgovor povodom upisa dece u prestižnu školu.
Kada Zeliha posavetuje Jasemin da bi trebalo da napravi ljubomornim Sinana kako bi sebi dala na značaju, ona odlučuje da prihvati njen savet.

13 epizoda
Jasemin priča Sinanu o policajcu koji radi na njenom slučaju, misleći da ga pravi ljubomornim, ali njemu je nešto drugo na pameti. Zeliha ne može nigde da mrdne, a da je svekrva ne prati u stopu.
Nakon što je Elif dobro izmorila decu kod kuće, terajući ih da peru tepihe, njeni sinovi dobijaju šansu da krenu u prestižnu školu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


14 epizoda
Kako bi izazivala Sevimovu ljubomoru, Jasemin odlazi da se provoza sa policajcem Muzaferom. Međutim, uskroro otkriva da ju je Muzafer slagao. Zeliš i dalje pokušava da se reši svekrve.

Hapšenje stare majke, namerava da predstavi Kudretu kao staričinu neuračunljivost, a svekrvu savetuje da je najbolje da se vrati kući dok svi ne zaborave nemile događaje. Behčet i Nermin se vraćaju kući posle večere i zatiču uljeza u kući.

15 epizoda
Posle incidenta u kući kod Nermin, Mert je zatvoren u psihijatrijsku ustanovu gde otac želi da ga zadrže. Mert se protivi tome i napada oca u nameri da ga ubije.

Nermin odlučuje da poseti muža na poslu i zatiče ga sa mladom, provokativnom pacijentkinjom. Jasemin pokušava da sazna u kojoj bolnici se nalazi Mert kako bi ga izbavila. Njen susret sa Sinanom nakon toga neće proći bez varnica. Ipak, Sinan odlučuje da napravi malo radikalniji potez i kaže Jasemin nešto što nije očekivala…

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *