Domacice sa Bosfora od 160 do 163 epizode - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora od 160 do 163 epizode

By  | 

Domacice sa Bosfora od 160 do 163 epizode

160 Epizoda

Kudret odbija da čuva Emelinog nećaka Jigita, pošto mu u goste dolazi Seve s kojom namera da provede vrelo veče. Ali, kada primeti dečaka ispred kuće, neće imati srca da ga ostavi samog. Jasemin je nesrećna što još uvek nije naišla na Sinana, a tetka koja je postala njen vodič kroz divljinu najavljuje pauzu. Sa dobrim izgovorom, Zeliš ulazi u garderober bivše gospođe Haluk i „pozajmljuje“ nekoliko njenih haljina. Odlučuje jednu da obuče na svečanost na koju odlazi sa Halukom gde se sreće sa pravom vlasnicom toalete.

161 Sadrzaj nedostupan

162 epizoda

Halukove i Zelišine kompromitujuće fotografije postaju odličan materijal za ucenu. Kada ih Zeliš ugleda, uzima stvar u svoje ruke i kreće u obračun sa ucenjivačima. Pred Elif su teški dani, lekari su joj dijagnostikovali kancer dojke i biće prinuđena da ide na hemoterapiju. Omer je uz nju, hrabri je i ona želi da veruje da će sve proći dobro, ali zabrinutost i bol nijedno od ne njih ne može da se oslobodi. Jedino što trenutno zanima Jesmin je da je Sinan što pre zaprosi. Po savetu gatare odlazi na čudnu molitvu kako bi se taj čin odigrao što pre.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


163 epizoda

Kompromitujući snimak Zeliš i Haluka dospeva u javnost. Zeliš je van sebe jer zna da će biti glavna trač tema u svom komšiluku. Da bi se nekako spasao Haluk saziva konferenciju za medije, ali i na njoj Zeliš dobija glavnu ulogu. Iako su se Elif i Omer dogovorili da nikome ne pričaju o njenoj bolesti, Omer ne ume da skriva tajnu i na Elifina vrata stiže izbezumljena Jasemin koja želi da sazna šta se tačno dešava sa njom. Emel pokušava da zavede Kudreta, dok Jesemin na romantičnoj večeri očekuje pitanje na koje će odgovoriti sa „DA“.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *