Domacice sa Bosfora od 164 do 167 epizode - Turske-Serije.Net

Domacice sa Bosfora / Umutsuz Ev Kadınları

Domacice sa Bosfora od 164 do 167 epizode

By  | 

Domacice sa Bosfora od 164 do 167 epizode

164 epizoda

Sadrzaj nedostupan

165 epizoda

Na vrata Emelinog stana dolazi Zeliš i poziva Kudreta na venčanje. Ovaj potez šokira Kudreta, kome nije svejedno što ga bivša žena zove da bude svedok na njenom venčanju. Emel želi da se prikaže pred Kudretom i njegovim prijateljima kao iskusna domaćica.

Umesto da se odmara, Elif nastavlja da se bavi decom. Njene drugarice Zeliš i Jasemin je posećuju u želji da saznaju šta se sa njom zbiva, ali Elif i dalje skriva svoju bolest.

166 epizoda

Zeliš očekuje da joj dođu u goste Haluk i njegov otac. Umesto njih na vratima se pojavljuje Kudret. Na njenu nesreću, uskoro će zazvoniti i gosti koje čeka tako da će brzo morati da smisli kako da se otarasi bivšeg muža. Kada ugledala Kudreta da izlazi iz Zelišinog doma, Emel pada u očajanje. Ni Omer i Elif nisu u boljem raspoloženju jer je on iskopao Elifin tajni snimak za „situaciju posle njene smrti“.

167 epizoda

Zeliš organizuje devojačko veče. Shodno običajima mlada treba da tuguje, ali ispod crvenog vela, Zeliš istinski plače. U drugoj zgradi, Kudret otvara dušu svom najboljem drugu i kaže mu da ne može da preboli Zeliš. Ponovno zbližavanje Zeliš i Kudreta poremetiće Emel koja donosi šokantnu vest. Kada otkrije da joj opada kosa u pramenovima, Elif je pred nervnim slomom. Gamze u komšijinoj radnji saznaje da je Sinan počeo da radi kao običan majstor i odlučuje da to kaže majci.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *