Donence - 6. epizoda!

Dönence - Tropik - Tropci

Donence – 6. epizoda!

By  | 

Policija zaustavi Ozgura i govori da imaju dojavu o krijumčarenju. Ozgur pokaže praznu kutiju i izvuče se. Gece ga podrži i govori da zna da je laž. Ali Ozgur joj priznaje istinu, da jeste krijumčario, ali zato što ima veliki dug. Gece nazove oca da pomogne da pronađe Ozguru drugi posao.

Džem je informiše da će biti odsutan 15 dana, ima posla. U stvari, on odlazi na operaciju i ne zna da li će preživjeti. Sređuje sve papire u slučaju smrti, a snimi video za svakog člana porodice koji će dobiti u slučaju smrti.

Miro priznaje Džeren da se zaljubio u nju kako bi opravdao svoju brigu o njoj, posebno nakon što je saznala da je nepokretna. Shvatajući da nema izbora i da mora pobjeći jer mu Ozgur prijeti, on odlučuje da se vrati u Istanbul. Pozove Gece da se pozdrave i slomljenog srca i u suzama joj govori da će on nju uvijek voljeti, ona mu je prva ljubav. Zagrle se i on odlazi. Ozgur saznaje da je Džem platio njegov dug i posvađa se sa Gece.

Gece je upala na fakultet i bira da li će u Istanbul ili Izmir. Želja joj je da ode u Istanbul, ali porodica se pobuni, a Gulce ne može bez nje. Ona se posvađa sa svima i odlazi sa Serom, Berkajom i Ozgurom na druženje. Pomiri se sa Ozgurom, ali i sa mamom i sestrom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Džem daje videe Ozguru i govori mu da ih da kome su namijenjeni ako čuje neke vijesti. Ozgur saznaje da njegovu operaciju i dolazi tamo i moli ga da se oprosti od porodice. Ruzgar uzme usb namijenjen Gulce ne znajući šta je u pitanju i daje joj. Ona pregleda video i uplakana je.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site