Dil Se Dil Tak 175. ep., Shorvori napušta Partha!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 175. ep., Shorvori napušta Partha!

By  | 

Dil Se Dil Tak 175. ep., Shorvori napušta Partha!

Shorvori napušta bolnicu.Parth pokušava da je spreči.Shorvori plače I u sebi mu želi sve najlepše, tužna je što ga povredjuje.Parth se pita zašto oseća neku distancu kad se radi o Shorvori, kao da je gubi.Sestra zove Partha jer Teni odbija bilo koji tretman.Parth se pita kako Shorvori može biti tako sebična.
Indu pozove Partha I pita ga za Shorvori I Teni.Parth je zabrinut što se Shorvori još nije vratila kući.Parth kaže Dadu da je Teni imala bolove I da je na odeljenju, ali zabranjuje porodici da dodju.Parth se pita šta se dešava sa Shorvori I kako nije znao to njeno lice.On se pita gde je Shorvori otišla ako nije kući.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sejal smiruje napetu porodicu I odlazi da im pripremi grickalice.Mohini odlazi u kuhinju sa njom I pita je šta se dešava.Sejal je pita kada će razgovarati sa Ramnikom.Mohini je ubedjuje da će uskoro.Sejal odlazi da pozove Rišava I pita ga da joj pomogne oko pronalaženja kuće u Londonu.Indu se u hramu moli za Parthovu I Shorvorinu sreću.Mohini je srećna što vidi sestru kako pati zbog dece.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site