Dil Se Dil Tak 175. ep., Shorvori napušta Partha!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 175. ep., Shorvori napušta Partha!

By  | 

Parth dolazi u Teninu sobu, ubedjuje je da pristane na tretmane I da će sve biti u redu.Teni razmišlja da je uvek želela da bude sa Parthom,ali ne nakon tolike patnje koju Parth I Shorvori treba da podnesu.Teni ga pita gde je Shorvori.Parth je bespomoćan I kaže joj da je otišla nakon što je ošamario.Teni je napeta I kaže mu da je zove.Parth joj kaže da se opusti I da pristane na tretmane.
Doktor zove Partha I kaže da su Teni I beba dobro.Teni kaže Parthu da pozove Shorvori I da joj kaže da su ona I beba dobro.Shorvori se ne javlja na Parthove pozive.Parth plače što je povredio Shorvori, što je ošamario.Teni je napeta što ne može da podeli istinu sa Parthom.Teni mu kaže da Shorvori greši.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Parth kaže da je sve njegova greška, trebao je da je razume.On kaže da Shorvori nije takva, sigurno je nešto provociralo da napravi takav korak.On shvata da mora da sazna šta Shorvorikrije od njega I planira da pokrene istragu.Parth pita Teni zašto je obukla Shorvorinu haljinu, ona je bila u njihovoj sobi.Teni kaže da je haljina koju joj je Shorvori donela bila tesna I da je otišla u njihovu sobu I tamo našla haljinu.Kaže da je mislila da je Shorvori sišla dole I obukla svoju haljinu.Teni se izvinjava.Parth kaže da je sve njegova greška, a ne njena ( Tenina ).Teni je sigurna da će se Shorvori vratiti jer se njih dvoje vole.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site