Dva života – 147. i 148. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 147. i 148. epizoda

By  | 

Dva života – 147. i 148. epizoda
147. epizoda

Karmen je više sita situacije i zbog toga ne okleva ni sekunde da svom ocu postavi ultimatum, ukoliko bude nastavio da podržava Patrisiju, biće primorana da umeša i državne organe. Uprkos junačkim naporima da pomogne Viktoru, ne uspeva da dokaže njegovu nevinost. Enoa je ta koja će joj predložiti nešto drugačije.
Linda se sprema za svoj predstojeći rođendan kada je zatekne nešto neočekivano.
Hulija strahuje da Serhio neće doprineti sastanku za pomirenje, a Dijana uopšte nije za to, smatra da ga treba napasti gde ga najviše boli.
148. epizoda
Na videlo je izašao članak u kome se ogledaju najskrivenije Hulijine intime. Ovo se, naravno, brzinom svetlosti proširilo selom. Mnogi čvrsto veruju da je upravo ona autorka ovog članka, ali Hulija je potpuno uverena da iza toga stoji Serhio. Jedini cilj njenog bivšeg muža je da je destabilizuje kako bi pokušao da dobije radionicu i kako bi je time pobedio u ratu. Ali, ona ne želi da popusti! Serhio je odlučio i dati jednu izjavu koja će potpuno uništiti Huliju, koja uprkos svemu nije očekivala taj nož u leđa u svog bivšeg, i da će pasti tako nisko. 
U Rio Muniju, Ines i Karmen sarađuju.
Sve epizodeDva života” su OVDE

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site