Dva života 45. i 46. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 45. i 46. epizoda

By  | 


Dva života – 45. i 46. epizoda
45. epizoda

Stigao je dan inspekcije koja će odlučiti da li će selo biti proglašeno za jedno od najlepših u Španiji. Hulija priprema svoj poslednji govor kada joj Serhio saopšti da napušta selo. Ovo potrese Huliju, ali inspekciji preti sasvim druga stvar, Marija.
Viktorov skandal na proslavi godišnjice kluba Rio tera ga da se zabrine da će Karmen odlučiti da se distancira. Međutim, ona ga neće osuđivati zbog njegove prošlosti, što njih dvoje zbližava više nego ikad.
46. epizoda
Čini se da je jaz između Tirsa i Hulije posle njihove poslednje svađe nepremostiv. Serhio je jedina osoba koja joj dozvoljava da diše.
Kloe pristaje da dođe u Marijinu kuću po svoje stvari.
U Africi, Karmen traži od Viktora da joj da vremena da razmisli pre nego što mu odgovori. U međuvremenu, privlačnost između nje i Kirosa nastavlja da raste.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site