Dva života – 27. i 28. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 27. i 28. epizoda

By  | 

Dva života – 27. i 28. epizoda
27. epizoda
Problemi sa otvaranjem radionice se nastavljaju. Hulija mora rešiti novi, gorući problem tj. pronaći vlasnika objekta u kojem se nalazi radionica pre nego što bude prekasno. O njoj zavise buduća radna mesta u gradu i ne sme izneveriti svoje sugrađane. Međutim, postoji skrivena opasnost: neko pokušava da je sabotira. U Rio Muniju, Karmen nastavlja graditi novi posao izrade nameštaja koji je osnovala s Kirosem i timom radnika. Rastu napetosti među radnicima, a Mabale je upozorava da moraju biti oprezni ako žele držati fabriku pod kontrolom. Ines prima buket cveća od tajnog obožavatelja, ali čini se da Anhel nije imao nikakve veze s tim.
28. epizoda
Da bi ispunila svoj san o otvaranju radionice nameštaja, Hulija mora saznati ko je pravi vlasnik prostora. Takođe će morati da otkrije ko stoji iza pretnji. Da li su možda te dve stvari povezane? Srećom, Tirso je u blizini te se među njima razvije bliskost. Elena pokušava razgovarati sa Kloe kako bi rešila probleme s Marijom, ali na kraju samo pogorša stvari. U Gvineji, Karmen želi da se u potpunosti posveti brizi za Agustinu. Odlučila je prihvatiti Fransiskovu ponudu da Patrisija preuzme radionicu, što ova jako priželjkuje, pogotovo ako pronađe način za dodatnu zaradu. Ines, zabrinuta za Anhela, traži od Viktora da mu ponudi podršku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site